Course: Tőzsde tabuk nélkül - Bevezetés a tőzsde világába
  • Description
  • Instructors
  • Reviews

Tőzsdei alapfogalmak, illetve a piac hátterének tisztázása, a gyakorlatban is működő elemzési módszerek megismerese, és a nélkülözhetetlen kockazatkezelés és tőzsdepszichológia megismerése, valamint a tőzsdét körbelengő mítoszok és tévhitek áttekintése

Reviews
7
(7 reviews)
5 stars
6
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0
Köszönjük a tájékoztatást! Egyszerű, érthető, használható tudás.
Kedves Kata! Eddig úgy gondoltam, alkalmatlan vagyok tőzsdei kereskedésre, most viszont megértést és bátorságot kaptam. Köszönöm az iránymutatást, az alkalmazható tudást.
Szia Kata, óriási meglepetéssel és örömmel hallgattam az odaadó előadásodat, hálásan köszönöm a rengeteg hasznos információt. Úgy érzem, hogy különleges tudást adsz át önzetlenül, nekem személy szerint a szabadságot jelenti és azt, hogy valóban van mód arra, hogy az ember a saját anyagi dolgait maga irányítsa és kezelje. Mindig ezt kerestem. Köszönöm. Tisztelettel :)
Tökéletes szakértelem és megérthető oktatás ! A tőzsdézéstől való félelmem már csak a múlt ! Ezt drága Kata, neked köszönhetem ! Értéket adsz számomra, pedig még nem is kezdtem el a tőzsdézést ! Nagyon hálás vagyok neked :) Biztos vagyok benne, ha valaki megnézi az oktatásod, sikeres tőzsdei kereskedő lesz ! Köszönöm az értékes és hasznos tudást !
Nagyon hasznos és jó előadás.
Kiváló előadótól kiváló előadás.
Számomra új ,de nagyon hasznos a Kata előadása!Régi vágyam teljesűlt az által ,hogy rá látásom legyen mi is a tőzsde? Erre ez idáig nem volt lehetőségem! Köszönöm neked az őszinte szavakat és tanítást
Your message

List of lessons

0/4
No account? Sign Up
Forgot password? Restore password
Sign In sign in to access advanced features
Already have account? Sign In
Sign Up register to access advanced features

How did you find out about Easy Business Community?
If inviter name is incorrect - type I’d
Already have account? Sign In
No account? Sign Up
Restore password
Hi there, Thank you for your choice and use of the Site! We would like to inform you that the Terms of Use as well as Privacy Notice have been varied from 25 May 2018. We ask you to read new documents. If you continue to use the Site after receiving this notice, you are deemed to have accepted the changes.
EasyBizzi Community